Szolgáltatások

Üzleti tanácsadás

Az Üzleti tanácsadás azok számára hasznos, akik „személyi edző” segítségével akarnak gyorsan, hatalmasat fejlődni, illetve akik nem csak kérdéseket akarnak hallani, hanem bizonyos piaci szegmensek legjobb gyakorlatait szeretnék megismerni.

Az Üzleti tanácsadás során a saját üzleti helyzeteid megfelelő elemzésével kiváló döntéseket fogsz hozni a kimagasló eredmények elérése érdekében. Külső tükröt és objektív (ha szükséges fejlesztőjellegű) visszajelzést kapsz a személyekkel való kommunikáció területén (előadás-, értekezlettartás, delegálás, HR folyamatok – interjúztatástól a kiléptetésig).

Komplex projektek szakmai menedzsmentje/ projektmenedzsment

A projektmenedzsment arra ad választ, hogyan vigyük sikerre a projekteket. A projekt egy új típusú feladat, amely különbözik a rendszeresen végzett vállalati tevékenységektől, van kezdési és befejezési időpontja. A projektmenedzsment célja, hogy megteremtse azt a szakmai összhangot, amely elősegíti a szervezeti egységeken belüli kooperációt, valamint elérje, hogy a munkatársak a napi feladataik mellett hangsúlyt fektessenek a projekttel kapcsolatos teendőikre, és elősegítse projekt a határidőre történő megvalósítását.
 
A projektek 10%-a valósul meg határidőre, 60%-ának megvalósítása késedelembe kerül, 30%-a nem valósul meg. Egy gyorsan változó, bizonytalan környezetben azon cégek lesznek életképesek, akik nem hagyják, hogy a munkatársak félvállról vegyék a projekteket, és olyan projektmenedzsert bíznak meg, aki gyorsan átlátja a szervezet működését, és agilis projektmenedzsment eszközöket alkalmaz a siker érdekében. Mi erre szerződünk Partnereinkkel.
Tapasztalataim
Ezeken a piaci területeken dolgoztam eddig
Szoftverbevezetés

Vállalatirányítási, iratkezelési, pénzügyi, számlázási szoftverek bevezetése

Képzés

KKV, nagyvállalatok és multinacionális vállalkozások készségfejlesztő és vezetői képzések tartása

HR tanácsadás

Munkatársi és vezető felvétel teljes folyamata a pozíció kialakításától az új munkatárs beillesztésig

Üzleti tanács/Business coaching

Közép és felsővezetők támogatása személyes fejlődésének támogatása

Projektmenedzsment

Arculatváltási, szervezeti kultúra váltási, termékfejlesztési, IT fejlesztési projektek menedzsmentje

Interim menedzsment

HR, operatív, kereskedelmi területek interim vezetése

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben úgy érzed, hogy rám van szükséged keress bátran. A jelentkezésed után telefonon egyeztetünk egy személyes találkozót, ahol részletesen átbeszéljük hogyan tudok segíteni számodra.

Visszajelzések

Ügyfeleim véleménye