Muhoray

Róbert

Muhoray

Róbert

Muhoray Róbert profi tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

A Muhoray Consulting alapítója. Közel húsz éve tart tréningeket, előadásokat. Másfél évtizeden keresztül dolgozott multinacionális vállalatoknál különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vett részt. Trénerként és előadóként egyaránt a legfontosabb területre, az emberekre fokuszál, ezért is ér el kiemelkedő sikereket a vezetők fejlesztésében. A tréningek hatékonyságmérésének egyik legmagasabb szintjén – a tréningek költségeinek üzleti megtérülésében (ROI) – ért el kimagasló eredményeket. Szakterülete a kommunikációs és vezetői készségek fejlesztése.

A jellem a mindennapokban születik és a nehéz helyzetekben mutatkozik

ÉRTÉKEIM

Profizmus
Szolgálat
Tisztelet

Küldetésem

SZEMÉLYES KÜLDETÉSEM

Gondolatokat ültetek el az emberek fejében, hogy a legjobb önmaguk lehessenek.

 

KÜLDETÉSEM SZERVEZETFEJLESZTŐKÉNT

A vezetőknek olyan támogatást nyújtok, amellyel átléphetik saját árnyékukat és kiteljesedhetnek.

 

Vízióm

Hatékony és felkészült vezetők Magyarországon és Európában.

 

SZÁMOMRA FONTOS DOLGOK

Az élet bármikor állíthat minket olyan kihívás elé, hogy meg kell osztanunk a gondolatainkat kisebb-nagyobb létszámú közönséggel.

Valójában folyamatosan előadunk. Még akkor is, ha erről fogalmunk sincs. Előadunk, prezentálunk minden egyes alkalommal, amikor egész egyszerűen csak beszélgetünk, hiszen akkor is információt adunk át valakinek vagy valakiknek. A négy-hatszemközti beszéd többnyire jól megy mindenkinek, egészen addig, amíg nincs stresszhelyzet. Ám ugyanez kisebb tömeg vagy akár munkatársak, vezetők előtt már igencsak kihívásokkal telivé válhat.

Ez a könyv segítséget ad neked ahhoz, hogy magabiztosan, professzionálisan szerepelhess bármikor, bármekkora tömeg előtt. Azonnal alkalmazható megoldásokat találsz benne arra vonatkozóan, hogyan támaszd alá mondandódat testbeszédeddel, hogyan legyél változatos, hogyan tartsd fenn a hallgatóság figyelmét, hogyan s mikor tarts hatásszüneteket, hogyan add át a mondanivalódat a lehető legprofibb módon.

Vagyis hogyan válj profi előadóvá!

A Brian Tracy Oktatási Alapítvány célja egy olyan paradigmaváltás elősegítése a gyermekeink nevelésében és oktatásában, amely fókuszában a frontális és tekintélyelvű nevelés helyett egy együttműködésen alapuló, érzelmileg gazdag, tudatos életre és megoldás-centrikus gondolkodásra nevelő alternatív oktatási program létrehozása és működtetése áll. A gyermekek fejlesztése kiemelt jelentőséggel bír számomra is, ezért támogatom az Alapítvány tevékenységét.

Jessi és Társai Alapítvány napi szintű fejlesztői foglalkozásokat kíván nyújtani a súlyosan fogyatékos fiatalok részére felnőttkor (23 év) megélése után is, hogy karbantarthassák testüket, szellemüket, javíthassák életminőségüket, teljes-, boldog életet élhessenek, és egyben megfelelő támogatást nyújthassanak a család, hozzátartozók számára. Ez a felelősségvállalás példaértékű számomra.

Rólam mondták

Ahogyan Oscar Wilde mondta, egyszerű ízlésem van, mindenből a legjobbat szeretem. Éppen ezért ha a vezetés, delegálás, vagy a prezentációs technika területén szeretnél fejlődni, javaslom, te se add lejjebb, és válaszd a legjobbat, tanulj Róberttől!

Szabó Péter

Motivációs előadó

Róbert hatalmas szakmai tapasztalatával egyértelműen hiteles előadó. Kiemelkedően nagy tudású tréner és vezető. Mindazoknak javaslom a tréningjeit, akik szeretnének tanulni és ezáltal eredményesebbé válni. Rengeteget tanultam tőle, hiszen bölcsessége nagyon motiváló és egyben követendő példa számomra. Tréningjeinek köszönhetően eredményesebb lettem a magán és az üzleti életemben egyaránt. Mindent köszönök Róbert!

Farkas János

motivációs tréner, motívumpont-szakértő, és az Érd el könnyedén”- című könyv írója