Válj Professzionális Előadóvá!

Válj Professzionális Előadóvá!

Válj Professzionális Előadóvá!

A Válj Profi Előadóvá tréning azoknak szól, akik magabiztosan, professzionálisan akarnak szerepelni bármikor, bármekkora tömeg előtt. 

A 2 napos gyakorlatias tréning tematikája:
Az előadások hátterének megismerése
Non-verbális kommunikáció formái (kiállás, gesztusok, mimika)
Verbális kommunikáció (hanglejtés, hanghordozás, szóhasználat)
Teremberendezés
Zavaró tényezők
Gyakorlatok

A képzés során megtanulod, hogyan legyél magabiztos, hogyan legyen hatásos a verbális és a non-verbális kommunikációd, hogyan add el gondolataidat a közönségnek, és hogyan érd el, hogy pozitív, maradandó élmény legyél Te és előadásod a hallgatóság emlékezetében.

ÜGYFELEIM VÉLEMÉNYE

Nagyon szépen köszönöm a videófájlokat, az értékelést, a biztatást és a rengeteg segítséget. Neked köszönhetem, hogy azóta - leküzdve az állandóan gyötrő, rendkívül erős lámpalázat - bátran, magabiztosan kiállok a kollégáim elé és sikeresen prezentálok. Bevallom, a képzés előtt meg voltam róla győződve, hogy az előadás egyszerűen nem nekem való, ebben mindenki jobb nálam, ezért gyorsan túl kell esnem rajta és kész. A képzés óta viszont élvezem az előadásokat, és azt is, hogy szerepelhetek! Sőt, már a 7 éves kislányomat is játékosan tanítgatom az Általad felszedett tudás alapján, hogy hogyan adjon elő egy mesét, vicces történetet. 🙂 Mások előtt nagyon kis félénk, ezért igencsak ráfér ez a fajta önbizalom-erősítés.

Csikós Zsolt

Rendszertámogató koordinátor / Customer Support Coordinator
DoqSys Business Solutions Kft.

Életem egyik legvidámabb és legizgalmasabb napját köszönhetem Neked. A hatalmas tudásodat a lehető legegyszerűbben, legérthetőbben, zseniális nonverbális kommunikációval alátámasztva és fantasztikus humorral fűszerezve adtad át. Bátran kiléphettem a komfortzónámból, mert tudtam, hogy egy támogató közegben vagyok. Ezzel legyőztem a félelmemet, a korlátaimat és utat adtam a kreativitásomnak. A Profi Előadó Képző tréningnek köszönhetően - és természetesen a sok-sok gyakorlásnak, ami ezt követi - biztos vagyok benne, hogy teljes magabiztossággal tudok kiállni az emberek elé.

Berettyán-Müller Ágnes

Nagyon jól éreztem magam a Profi előadó tréningen. Köszönöm szépen a lehetőséget. Ha egy szóval kellene jellemeznem a mai napot: megvilágosodtam 🙂 Már többször hallottam a szokásokról, azok jelentőségéről, de ennyire egyszerűen és közérthetően még soha senki nem mutatta be. Most már értem az egész működését is. Ez sokat jelent. Köszönöm. Arra is rájöttem, hogy miért veszem ilyen "könnyedén" a gyakorlatot, a személyiségtípusomból adódóan, amiben most megláttam a saját hibáimat is! Például, hogy hiányoznak a tények. Köszönöm!! Én sok aha élménnyel gazdagodtam 🙂

Malancsin Viktória