Üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás

Az Üzleti tanácsadás azok számára hasznos, akik „személyi edző” segítségével akarnak gyorsan, hatalmasat fejlődni, illetve akik nem csak kérdéseket akarnak hallani, hanem bizonyos piaci szegmensek legjobb gyakorlatait szeretnék megismerni. 

Az Üzleti tanácsadás során a saját üzleti helyzeteid megfelelő elemzésével kiváló döntéseket fogsz hozni a kimagasló eredmények elérése érdekében. Külső tükröt és objektív (ha szükséges fejlesztőjellegű) visszajelzést kapsz a személyekkel való kommunikáció területén (előadás-, értekezlettartás, delegálás, HR folyamatok – interjúztatástól a kiléptetésig).

ÜGYFELEIM VÉLEMÉNYE

Róbertet három szóval tudnám leginkább jellemezni: hitelesség, bölcsesség, tudás. Ő az az ember, akivel ha találkozol, mindig ad neked valami igazán fontos útravalót, amitől jobb ember leszel és jobb vezető. Az üzleti tanácsadások során hihetetlen érzékkel találja meg a gyenge pontokat, majd zseniálisan rávezetett arra, hogy mi a legjobb megoldás. Köszönöm a támogatást, amit a cégépítés során nyújtasz nekünk. Sokat köszönhetünk Neked!

Tóth Gergő

HappyFace International Kft.