DELEGÁLÁS MESTERFOKON

DELEGÁLÁS MESTERFOKON

DELEGÁLÁS MESTERFOKON

Ez a képzés arról szól, hogyan delegálj, adj ki feladatokat a különböző ismeretekkel és motivációval rendelkező beosztottaknak, munkatársaknak annak érdekében, hogy megfelelő időt teremts a saját feladataid elvégzéséhez.

A tréning tematikája:
Motivációs faktorok személyre szabott alkalmazása
Teljesítménymenedzsment eszközök hatékony használata
Ismeretátadás és feladatszabás a beosztott érettségi szintjének megfelelően (a kezdőtől a profi szintig)

A képzés elvégzése után a pontos és hatékony feladatkiadásnak köszönhetően a munkatársak, beosztottak úgy és olyan minőségben fogják elvégezni a feladatokat, ahogy Te elvárod. Munkatársaid motiváltak lesznek és magasabb teljesítményt fognak elérni, úgy hogy mindeközben időd szabadul fel, és rendelkezni fogsz a személyre szabott motiváció képességével.

ÜGYFELEIM VÉLEMÉNYE

Muhoray Róbert barátomról egy ikonikus figura jut eszembe, aki nem más mint Yoda mester. Hatalmas tudásával, tapasztalatával és bölcsességével olyan tanító, aki ritkán szól, de ha mond valamit, akkor annak súlya van, amit érdemes megfogadni. Nem kertel, nem beszél mellé, hanem miután begyűjtötte az információkat, elemez és szemrebbenés nélkül rámutat az ember gyenge pontjára, ami elakadást okoz az üzleti fejlődésében, majd okos kérdésekkel rávezet a megoldásra. Ha mersz szembenézni a hibáiddal és van benned kellő alázat, hogy azokat elfogadd és megszívleld, illetve nyitott vagy a tanulásra, akkor válaszd a mesterek mesterét Muhoray Róbertet mentorodnak.

Szántai Zsolt

egészségmentor, Bodywakes alapítója